مدارک مورد نیاز جهت ویزای تحصیلی اوکراین

این مقاله توسط مهندس مومنی تالیف شده و پیوسته در حال بروز رسانی میباشد..
۱- اصل دعوتنامه صادر شده از دانشگاه

۲-اصل و ترجمه دیپلم به انگلیسی-  با تاییدیه وزارت امور خارجه و با پلمپ دادگستری

۳-اصل و ترجمه ریزنمرات دیپلم به انگلیسی-  با تاییدیه وزارت امور خارجه و با پلمپ دادگستری

*توجه: پلمپ های اصل و ریز نمرات جدا از هم باشند

۴-فرم های تکمیل شده مربوط به سفارت اوکراین (این فرم ها توسط خود نماینده مستقر در ایران پر خواهد شد)

۵- گواهی سلامت:
با مراجعه به یک پزشک عمومی درخواست گواهی سلامت مینمایید.پزشک ازمایشی حاوی هپاتیت و ایدز برای شما خواهد نوشت.پس از انجام ازمایش و دریافت نتیجه آن با مراجعه مجدد به همان پزشک گواهی سلامتی از جانب وی صادر خواهد شد به گونه ای که سلامت شما در مورد دو بیماری ایدز و هپاتیت تایید شود.این گواهی مجددا باید توسط نظام پزشکی تایید شده و نهایتا مورد ترجمه رسمی  قرار گرفته و تاییدیه امور خارجه و دادگستری دریافت شود (جدید)

۶-بیانیه بانک (گردش و موجود حساب)

با مراجعه به بانکی که در ان داری حساب  هستید پرینت خود را دریافت کنید.این پرینت حساب به زبان انگلیسی صادر شده و نیازی به ترجمه آن نیست.این حساب  باید به نام خود متقاضی  باشد.

موجودی این حساب در لحظه صدور باید ۲۰ الی ۳۰ میلیون تومان باشد.

۷-بیمه مسافرت

با مراجعه به بیمه سامان درخواست بیمه مسافرتی برای کشور اوکراین نمایید.این بیمه نامه تا سقف ۳۰ هزار یورو و بصورت Multiple یعنی با امکان چندین بار رفت و امد صادر خواهد شد (نیازی به ترجمه نیست). بیمه نامه  ۹۰ روزه اخذ شود . (این بیمه نامه حداقل ۳۰ هزاریورویی بوده و بسته به شرایط سنی و … میتواند بالاتر باشد)

۹-مبلغ ۶۵۰ دلار جهت  واریز به حساب سفارت اوکراین برای اخذ نوبت سفارت و بررسی مدارک که  بصورت نقد به نماینده مستقر پرداخت خواهد شد(جدید)

۱۰ -دو قطعه عکس ۳٫۵ * ۴٫۵ (سه و نیم در چهارو نیم)

۱۱-بلیط رزرو شده برای حداکثر ۲۵ روز بعد (جدید)

با مراجعه به دفاتر هواپیمایی درخواست رزرو بلیط برای کشور اوکراین و شهر کیف نمایید. دفاتر با امکان تاریخ رفت و برگشت اقدام به رزرو بلیط مینمایند

۱۲-شناسنامه به همراه ترجمه و تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه

۱۳-پاسپورت