اقامت دایم ترکیه از طریق خرید خانه ملک – اقامت دایم ترکیه از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت

( ۹۷/۰۷/۲۸)

این مقاله هم می تواند به شما کمک کند :

قانون جدید مهاجرت ترکیه ( سریعترین راه دیافت پاسپورت ترکیه در ۳ سال )
خواندن مقاله

این مقاله توسط کادیر اوسلو کارمند رسمی وزارت  ترکیه تالیف شده و پبوسته در حال بروز رسانیست..

اقامت دایم ترکیه از طریق خرید خانه ملک – اقامت دایم ترکیه از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت – تحصیل در ترکیه

اطلاعیه ۲۰ شهریورماه ۹۷ ( اسان تر شدن شرایط اخذ اقامت ترکیه ):

دولت ترکیه  با تغییر بعضی قوانین مهاجرتی شرایط شهروندی این کشور برای اتباع  خارجی را اسان تر کرده است. این قوانین بیشتر شامل شرایط اخذ اقامت از طریق خرید ملک یا سرمایه گذاری میباشد.

طبق این قانون هزینه های جدید بدین صورت اعلام میشود:

ارزش ملک : ۲۵۰ هزار دلار ( قبلا یک یلیون دلار بود)

سرمایه ثابت : ۵۰۰ هزار دلار (قبلا دومیلیون دلار بود)

تعداد کرمندان ترک : ۵۰ نفر (قبلا ۱۰۰ نفر یود)

مطمئن ترین گزینه برای اخذ اقامت دائم و شهروندی ترکیه

کشور ترکیه بدلیل نزدیکی فرهنگی و سهل الورود بودن در طی سالهای گذشته به مقصد اصلی  برای ایرانیان تبدیل شده که در پی آن نیز افرادی سودجو با استفاده از این موقعیت پیش آمده شروع به انجام کلاهبرداری های گسترده نموده اند.لازم به ذکر است شهروندی ترکیه و پاسپورت ترکیه به خارجیانی ارائه می شود که دارای ۵ سال اقامت کاری ترکیه بوده و بیمه ایشان توسط کارفرما یا خود سرمایه گذار مرتب پرداخت گردیده باشد.

ابتدا پیشنهادات ویژه ترکیش گلوبال برای این ماه را ببینید سپس مراحل اخذ اقامت ترکیه را در ادامه مقاله بخانید

پیشنهادات ویژه سرمایه گذاری:

مجموعه ترکیش گلوبال هر ماه چند پیشنهاد ویژه جهت سرمایه گذاری و یا خرید در اختیار متقاضیان قرار میدهد که لیست این ماه در ذیل آورده شده است.
تمام موارد قید شده شما را به اخذ اقامت ترکیه خواهند رساند:
۱-امتیاز ارایشگاه استانبول (باکرکوی) ۱۶۵هزار لیر
۲-امتیاز رستوران ۱۰ ساله استانبول ۳۶۵ هزار لیر
۳-فروش اپارتمان ۳ خوابه در انکارا

 

اقامت توریستی ترکیه (موقت)

این نوع اقامت جهت نیاز توریستها و مسافرانی که موقتا در ترکیه حضور خواهند داشت تصویب شده و با این نوع ویزا، شما اجازه کار در ترکیه را نخواهید داشت.

مدت اقامت در ابتدا ۳ ماهه بوده که در قوانین جدید از دو سال به یک سال برای تمدید کاهش یافته است اما این نوع اقامت به هیچ عنوان دایمی نبوده و ارزش افزوده خاصی برای شما ایجاد نمی کند. لازم بذکر است که در قوانین جدید شما حداکثر دو تا ۹۰ روز در سال می توانید به ترکیه سفر داشته باشید که هر شش ماه یکبار امکانپذیر می باشد.

 

اقامت دانشجویی ترکیه (موقت)

این نوع اقامت نیز موقت بوده و فقط در طی سالهای تحصیلی تمدید می گردد و پس از اتمام تحصیل قابل تمدید نیست!!

مراحل گرفتن این نوع اقامت :

  1. اخذ پذیرش از یکی از دانشگاههای ترکیه 
  2. شرکت در آزمون  مورد درخواست دانشگاه از قبیل YÖS، GRE ,TOMER, ALES, TOEFL, IELTS ، SAT
  3. دریافت اقامت دانشجوئی ترکیه با اعتبار یکساله (قابل تمدید)

 

اقامت ترکیه برای خریداران خانه در ترکیه (موقت)

در قانون کشور ترکیه امکان اخد اقامت دایم از طریق خرید ملک وجود دارد  اما فقط در شرایط خاصی که ارزش ملک عددی نزدبک به یک میلیون دلار باشد این اتفاق رقم خواهد خورد.متاسفانه در سالهای گذشته تفسیر غلط این قانون باعث کلاهبرداری ها و زیان های مالی گسترده ای برای ایرانیان  گردیده است.

توجه : برای جستجوی املاک جهت خرید یا اجاره از سایت دیوار ترکیه استفاده نمایید. ورود به دیوار ترکیش گلوبال

ابتدا ملک مورد نظر خود را از طریق دیوار ترکیه یا بنگاه های املاک ترکیه پیدا کنید ، سپس مدارک زیر را اماده نموده و فرم ها را پر نمایید

مدارک و هزینه های مورد نیاز :

  1. ۴ قطعه عکس
  2. کپی پاسپورت (صفحه اول و اخرین مهر ورود)
  3. برگه ی راندوو (نوبت)
  4. برگه ی بیمه 
  5. فیش واریزی مالیات اقامت 
  6. سند ملک  (ما برای مشتری درست میکینم)
  7. بیمه نامه ملک (ما برای مشتری درست میکینم)
  8. نامه اداره ثیت املاک  که اجازه فروش را به صاحب ملک میدهد 

هزینه مالیات اقامت : ۳۰۶٫۹۰ لیر.
هزینه کارت اقامت : ۶۳٫۰۰ لیر
هزینه بیمه : از ۲۰۰ لیر تا ۷۵۰ لیر (بستگی به سن مشتری دارد).

پس از تکمیل مدارک فوق با مراجعه به اداره ثبت اسناد رسمی کشور ترکیه ( نوتر) ملک معامله شده و فرایند انتقال کامل میشود.

در ادامه متقاضی میبایست به اداره مهاجرت کشور ترکیه مراجعه نموده نوبت  دریافت نماید و پس از حضور در این اداره به سوالات مصاحبه  پاسخ دهد. بعد از گذشت یک ماه کارت اقامت یکساله کشور ترزکیه برای فرد ارسال خواهد شد.

 

 

اقامت ترکیه از طریق استخدام (بسیار بعید!!!)

شرط لازم و کافی برای اینکه شما بتوانید اقامت ترکیه را از طریق کار بدست آورید این است که یک شرکت ترکیه ای شما را بعنوان پرسنل بپذیرد برای کسب این نوع اقامت، شما باید تخصص ویژه ای برخوردار باشید و در زمان درخواست شرکت ترکیه ای به همکاری با شما، طبق آمار وزارت کار و رفاه ترکیه، نباید شخصی که پاسپورت ترکیه را دارد با تخصص شما بیکار باشد . با ملاحظه نکته فوق و وضعیت کار در ترکیه و شرایط خاص ایرانیان می توان این گونه اعلام نمود که در حال حاضر شانس یافت کار در کشور ترکیه برای فرد ایرانی بسیار کم است.

 

اقامت دایم ترکیه از طریق ثبت شرکت (موثرترین راه)

با ثبت شرکت در ترکیه و فعال نشان دادن شرکت در ۵ سال در کنار استخدام حداقل ۵ نیروی کادر ترک در آن و واریز بیمه و مالیات آن می توانید شهروندی و در نهایت پاسپورت کشور ترکیه را اخد نمایید.

در نظر داشته باشید فعال بودن شرکت در مدت ۵ سال برای تمدید اقامت کاری و اخذ شهروندی الزامی می باشد. اخیرا دولت ترکیه سعی در جذب سرمایه با ارائه امتیازات به سرمایه گذار دارد از جمله ارائه تورکواز کارت یا همان گرین کارت ترکیه ۵ ساله به سرمایه گذار و خانواده ایشان .

 

در اینجا چند سوال مهم مطرح میشود:

۱- حداقل میزان سرمایه گذاری جهت اخد اقامت چه مبلغی  میباشد؟

در سال های مختلف بسته به شرایط ماموران اداره مهاجرت کشور ترکیه تصمیمات متفاوتی در مورد متقاضیان از طریق سرمایه گذاری اخذ نموده اند.
بطور میانگین و تجربی با مبلغ ۵۰ میلیون تومان سرمایه میتوان کسب و کار و شرکتی ثبت نمود واقامت دریافت کرد.اما با این مبلغ فرد نباید توقع درامد زایی داشته باشد.حال اگر سرمایه شرکت ۱۰۰ میلیون تومان باشد این کمپانی بطور میانگین ماهیانه ۳ الی ۶ میلیون درامد زایی خواهد کرد . قاعدتا مبالغی بالاتر سود های تضمین شده بیشتری برای نتقاضی در پی خواهد داشت.یعنی یک تیر و دونشان ،اخذ اقامت در کنار درامد زایی!

۲-حداقل چند نفر نیروی کار ترک در این شرکت باید مشغول به کار باشند؟

در هنگام راه اندازی هر کسب و کار جهت اخذ اقامت میبایست ده درصد از سهام به نام فردی ترکیه ای باشد.بعبارتی در این سرمایه گذلری شما با یک ترک شریک خواهید شد. البته هدف از این کار راه اندازی تابلو مالیاتی میباشد که با پرداخت مالیات به موقع اقامت به شما تعلق میگیرد

۳-ایا این اقامت فقط به خود سرمایه گذار تعلق میگیرد یا افراد خانواده نیز شامل این اقامت خواهند شد؟چند نفز؟

اگر شخصی اقدام به سرمایه گذاری در کشور ترکیه نماید تمام اعضای خانواده وی (همسر و فرزندان) نیز شامل فرایند اقامت خواهند شد

۴-ایا حضور مستمر سرمایه گذار در طی این چند سال در کشور ترکیه الزامیست؟

خیر، نیازی به حضور مستمر سرمایه گذار نیست.البته در برخی مواقع برای مدیریت برخی امور نیاز به حضور شخص میباشد که در اینگونه موارد هم نماینده یا وکیل قانونی وی نیز میتوانند حضور پیدا کنند

۵-چه کسب و کارهایی را در این زمینه میتوان راه اندازی نمود؟

نوع کسب و کار و شرکت بسته به مهارت های قبلی فرد و مبلغ سرمایه اولیه متفاوت است.شغل هایی مانند رستوران، مارکت ها و غیره

۶-آیا به سودبخش بودن این شرکت نیز میتوان اتکا کرد یا صرفا یک روش برای اخد اقامت به شمار میرود؟

بله ، با سرمایه گذاری مناسب و با تحلیل میتوان درامد های خوبی نیز داشت

۷-هزینه زندگی ماهیانه در کشور ترکیه و شهرهای مختلف آن چگونه است؟
اجاره ماهیانه خانه با چه متراژی و جند اتاق؟
هزینه ماهیانه آب برق گاز؟

هزینه ها بطور کلی بسته به شهر انتخابی متفاوت است ولی در کل در مقایسه نظیر به نظیر با شهرهای ایران تفاوت چندانی ندارد.بطور مثال استانبول با تهران قابل مقایسه است.

اجاره یک خانه مبله در جای متوسط  استانبول در حدود ۹۰۰ هزار تومان میبلاشد.
هزینه خدمات ماهیانه ۴۰۰ هزارتومان

 

جهت دریافت جزییات فرایند اخذ اقامت
و راهنمایی های تکمیلی با مجموعه فرهنگی گاما در ایران

تماس بگیرید

 ۰۷۱۹۱۰۰۲۳۴۹

 

5/5 ( 3 بازدید )