اخذ اقامت کاری کانادا از طریق تحصیل PEQ کانادا- مهاجرت کانادا تحصیل کاراموزی PEQ کانادا

(تاریخ: ۱۳۹۷/۱۰/۱۵)

مقدمه
طی چند سال گذشته بدلیل مشکلات و پیچیده بودن مسیر های مرسوم اقامت کاری کانادا مانند  اسکیل ورکرز ها  (skill workers) روش های ساده تر و سریعتری جایگزین شده است.
فعلا بهترین روش موجود روش PEQ میباشد که بسیار فراگیر شده و بالاترین ضریب اطمینان را دارا میباشد.

 

اطلاعیه ۱۴ دی ماه ۹۷ ( ۴ رشته تحصیلی جدید اضافه شد)

۴ رشته تحصیلی جدید شامل خلبانی ، کمک دارو سازی ، معماری پایدار و مدیریت کسب و کار به لیست رشته های موجود اضافه شد و تعداد تنوع رشته ها از ۱۹ مورد به ۲۴ مورد افزایش پیدا کرد.

 

روش اقامت تحصیلی کانادا از طریق peq چیست؟

PEQ همان روش کاراموزی یک رشته تحصیلی در کبک کانادا میباشد که نهایتا منجر به جذب در بازار کار کانادا شده که به اقامت فرد در کانادا ختم میشود.

  • در این روش متقاضی یکی از ۲۳ رشته اعلام شده توسط دولت کانادا را انتخاب مینماید و پس از گذراندن یک دوره ۱۸۰۰ ساعته (معادل دوره زمانی حدودا دو سال ) موفق به اخذ گواهینامه فنی مورد نظر میگردد.
  • این دوره مشابه دوره های فنی حرفه ای کشورمان خواهد بود و  اکثر رشته ها به زبان انگلیسی ارایه میشود.
  • همزمان با دوره کارآموزی PEQ متقاضی در کلاس های زبان فرانسه نیز شرکت میکند تا به مرور بتواند مدرک B2 فرانسه را کسب نماید.
  • ترکیب گواهینامه دوساله PEQ با زبان فرانسه منجر به اخذ کارت اقامت دائم کانادا یا اصطلاحا PR خواهد شد

مقایسه روش PEQ با روش های موجود

مدرک زبان : در روش اقامتی PEQ فرد نیازی به ارایه مدرک زبان ندارد در صورتی که در سایر روش ها ارایه مدرک فرانسه یا ایلتس الزامی میباشد.

سابقه کاری : در روش اقامتی PEQ فرد نیازی به ارایه سابقه کار ندارد.

زمان: در روش اقامتی PEQ فرد در مدت ۸ ماه به جواب میرسد در صورتی که سایر روش ها ۲ الی ۳ سال به طول می انجامد

 

کارت اقامت دائم کانادا PR با روش کاراموزی تحصیلی

کارت اقامت دائم (Permanent Resident Card) یا همان PR کارت مدرکی است که افراد مقیم کانادا (افرادی که هنوز شهروند کانادا نشده و پاسپورت کانادایی ندارند) می توانند در زمان سفر، به وسیله آن به کشور کانادا بازگردند. این کارت همچنین نشان دهنده وضعیت اقامت افراد در کانادا می باشد. بسیاری کارت PR را معادل کانادایی Green Card آمریکا می دانند.

پس اخذ کارت اقامت PR منجر به اخذ اقامت شهروندی کانادا می شود بدیهی است پس از ورود به کانادا و اخذ شهروندی نسبت به ادامه تحصیل به صورت رایگان اقدام می توان نمود.
افرادی که گواهینامه کاراموزی خود در PEQ  را دریافت نموده اند با داشتن دانش زبان فرانسه کارت اقامت دائم خود را دریافت خواهند نمود و از مزایای ان شامل تحصیل رایگان فرزندان و اعضای خانواده و خدمات بیمه ای و اجتماعی گسترده کشور کانادا استفاده کرد.

 

لیست رشته های روش اقامت کانادا از طریق کاراموزی:

۱- انیمیشن و مدل سازی و ۳D
۲-  تحلیل گر اینترنت
۳- طراحی وب
۴ – امنیت شبکه
۵- مدیریت مالی کامپیوتری
۶- کمک دندانپزشک
۷- تکنیک آموزش کودکان
۸- طراحی گرافیک ( به زبان فرانسه ارائه شده است )
۹- طراحی صنعتی
۱۰- مکانیک خودرو
۱۱- جوشکاری
۱۲- متخصص مراقبت های زیبایی
۱۳- آشپز ماهر
۱۴- بهیار ( کمک پرستار )
۱۵- نصب و راه اندازی و تعمیر تجهیزات مخابراتی
۱۶- دکوراسیون داخلی
۱۷- متخصص دفاتر پزشکی
۱۸- طراحی ساختمان های مسکونی و تجاری
۱۹- تکنیک های معماری
۲۰- خلبانی (جدید)
۲۱-کمک دارو سازی (جدید)
۲۳-معماری پایدار(جدید)
۲۴-مدیریت کسب و کار(جدید)

 

لیست کالج های موجود جهت انتخاب و گذراندن دوره PEQ کانادا :

۱- کالج  (Montreal Technical College (MTC در زمینه عمران و معماری

۲- کالج IT مدیریت، حسابداری، هتلداری، جواهرسازی، طراحی گرافیک، طراحی داخلی، فیلم سازی دیجیتال، زبان انگلیسی
۳- مدرسه  ی کسب و کار تورنتو CDI College
۴- کالج VOCATIONAL SCHOOL برنامه های تجاری محبوب جوش، HVAC / R تکنسین، برق، راننده کامیون
برنامه های سلامت متخصصان متخصص، دستیار دندانپزشکی،

 

هزینه ها کالا خدمات و زندگی در کانادا (استان کبک ):
**کلیه قیمت ها بر اساس دلار کانادا می باشد .برای تبدیل اعداد را در ۰٫۸ ضرب کنید تا به دلار امریکا تبدیل شود

 

قیمت اجاره خانه در استان کبک
تقریبا بیشترین بخش هزینه در استان کبک مربوط به اجاره یا خرید منزل میباشد. اجاره منزل در کبک برای افراد با توجه به سطح زندگی متفاوت است اما اجاره یک سوئیت یا استودیو در مرکز شهر عموماً بین ۵۰۰ تا ۷۵۰ دلار است و در خارج از شهر این مبلغ مقداری کمتر خواهد بود

توجه داشته باشید شما جهت اجاره یک سوئیت یا استودیو بایستی مبلغ ۸۰۰ تا ۹۰۰ دلار در هنگام عقد قرارداد به عنوان ودیعه پرداخت نمایید که این مبلغ بعد از اتمام مدت قرارداد به شما بازگردانده می شود
قیمت خرید آپارتمان در استان کبک
برای خرید یک آپارتمان با یک فاصله ای نه چندان دور از مرکز شهر شما مبلغی حدود ۲۰۰ هزار تا ۳۰۰ هزار دلار با مساحت حدود ۶۰ تا ۸۰ متر با سال ساخت ۱۰ تا ۱۵ سال میتوانید خرید نمایید

هزینه جاری زندگی در استان کبک کانادا

هزینه های زندگی در کبک عموماً ماهی ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ دلار می باشد . اما مقدار این هزینه ها بیشتر بستگی به سبک زندگی افراد دارد اگر شما با همسرتان یا یک شریک یا یک دوست به صورت همراه در یک سوییت زندگی کنید تمامی هزینه ها ۳۰ تا ۴۰ درصد بالاتر از هزینه یک نفر است .

 

هزینه وسایل اولیه زندگی در استان کبک

هزینه اولیه جهت زندگی در کانادا واستان کبک شامل وسایل اولیه زندگی از جمله یک تخت خواب وسایل آشپزخانه ها برای زندگی ساده تقریباً ۴ تا ۵ هزار دلار می باشد عموما خانه هایی که اجاره داده میشوند مبله هستند (شامل یخچال .اجاق خوراک پزی تلویزیون و بعضا لباسشویی )

هزینه باشگاه در کبک و مونترال که به صورت زنجیره‌ای می باشد ماهیانه ۱۰ دلار و ۹۵ سنت می باشد. این باشگاه ها که عمدتا مدرن و با تجهیزات پیشرفته می باشند. هزینه باشگاههایی مشابه این باشگا هها در ایران ماهیانه ۲۵۰ هزار تومان می باشد.

 

قیمت خرید خودرو در استان کبک کانادا

چنانچه شما قصد خرید یک خودرو در استان کبک داشته باشید می‌بایست هزینه معادل ۳ تا ۴ هزار دلار در نظر داشته باشید.به عنوان مثال برای خرید یک خودروی توسان هیوندای مدل ۲۰۰۸ بایستی مبلغ ۳۵۰۰ تا ۳۸۰۰ دلار هزینه کنید در شهرهای کوچک خرید یک خودرو بسیار با صرفه تر از وسایل حمل و نقل عمومی می باشد چرا که هزینه های حمل و نقل عمومی به مراتب گران تر از خرید یک خودرو می‌باشد در شهرهای بزرگ به دلیل عدم وجود پارکینگ خرید خودرو گرچه هزینه پایین تری دارد توصیه نمی گردد چرا که دسترسی به پارکینگ در نزدیکی محل کار شما یا دانشگاه محل تحصل شما سخت میباشد
هزینه سوخت (بنزین ) در استان کبک کانادا:  برای هر لیتر بنزین در استان کبک می‌بایستی یک دلارو ۴۰ سنت پرداخت نمود .
هزینه تعمیر و نگهداری خودرو در استان کبک کانادا  : هزینه تعمیرات خودرو از جمله مکانیکی صافکاری و نقاشی دراستان کبک بسیار بالاست .بطوری که فروش اتومبیل خسارت دیده و خرید یک اتومبیل جدید مقرون به صرفه تر خواهد بود
بیمه خودرو در کبک کانادا :  بیمه شخص ثالث خودرو در کانادا استان به استان فرق می کند در اونتریا بسیار گران است اما در کبک بین ۴۰ تا ۴۵ دلار ماهانه می باشد

 

کار دانشجویی در کانادا و کبک :

چنانچه شما قصد انجام کار جهت درآمد و کمک هزینه های خود دارید می توانید در دانشگاه به مدت نامحدود کار کنید ولی در خارج از دانشگاه فقط اجازه ۲۰ ساعت کار درهفته دارید.
حقوق و دستمزد در کانادا و استان کبک:  حداقل حقوق و و دستمزد در استان کبک از ساعتی ۱۵ دلار شروع می شود به عنوان مثال یک مامور پست ساعتی ۱۹ دلار و یک راننده اتومبیل ساعتی ۲۰ دلار دستمزد دارد.

 

قیمت برخی اجناس در کبک کانادا

گوشت گاو کیلویی ۱۰ دلار تا ۱۶ دلار
شیر ۲ لیتری حدوداً ۳ تا ۴ دلار (شیر در کانادا نسبت به بقیه اجناس گرانتر است )
برنج ۸ کیلویی ۸ تا ۱۱ دلار
نوشابه یک لیتری یک دلار نوشابه بزرگ یک دلار و ۶۹ سنت
پرتقال یک کیلو ۴ دلار و ۹۷ سنت
مرغ کیلویی ۷ دلار
کاهو دو کیلو ۵ دلار

 

سوالات متداول اخذ اقامت کانادا

۱-دوره های فنی به چه زبانی تدریس میشوند.؟
همگی به زبان انگلیسی است فقط رشته کمک پرستار به زبان فرانسه هم تدریس میشود
۲- آیا پس از پایان دوره آزمون گرفته میشود و نمره حد نصاب برای قبولی چند می باشد؟
بله آزمون گرفته میشود و حد نصاب نمره قبولی ۶۵ از ۱۰۰ میباشد
۳- آیا جهت ورود به دوره تسلط به زبان خاصی لازم است یا در حین دوره آموزش داده میشود؟
بله تسلط به زبان انگلیسی جهت شرکت در دوره ها لازم است
۴- آیا مدرک زبان انگلیسی یا آیلتس جهت ورود به دوره لازم است؟ خیر
آیا صرفا گرفتن پذیرش اولیه از کالج بمعنی اخذ اقامت است؟
خیر، متقاضیان فقط در صورت اخذ گواهینامه رشته تحصیلی از کالج و مدرک زبان فرانسه قادر به اخذ اقامت خواهند بود
اخذ مدرک زبان فرانسه در کشور کانادا چه مزیتی دارد ؟
۱-جهت ارتباط بر قرار کردن با افراد و رفع نیاز های روزمره
۲-اخذ کارت اقامت منوط به ارائه مدرک زبان فرانسه الزامی است

۵-آیا داشتن معدل بالا در مقطع تحصیلی ارائه شده تاثیر مثبی در اخذ پزیرش یا ویزا دارد؟
بله، ولی الزامی نیست
۶-آیا شرایط سنی در اخذ پزیرش کالج و ویزا تاثیری دارد؟
بله تاثیر بالایی در پذیرش کالج و اخذ ویزا دارد افراد داری سن کمتر شانس بالاتری نسبت به دیگران دارد
۷-هزینه های کالج را چه زمانی باید پرداخت؟
بعد از  تمام مراحل یعتی اخذ پذیرش کالج از کانادا ٰٰ انجام کارهای ویزا و اقامت در کانادا

 

موسسه گاما به صورت تخصصی در زمینه مهاجرت به کانادا

اقدام به اخذ پذیرش تحصیلی

و به دنبال آن اقامت به روش PEQ از دولت کانادا می نماید

جهت مشاوره بیشتر حتما تماس بگیرید

۰۷۱۹۱۰۰۲۳۴۹

۰۹۱۲۰۰۵۸۶۴۶

 


لطفا سوالات خود را همینجا زیر همین پست مطرح کنید تا پاسخ مناسب دریافت کنید..

3.8/5 ( 14 بازدید )
avatar
  Subscribe  
Notify of
متقاضی
مهمان

سلام. متاهل هستم و دارای یک فرزند. درصورت مهاجرت به این روش آیا همه هزینه های زندگی توی مدت ۲۲ماه بهعده خودم هست؟؟؟ یعنی هزینه تحصیل فرزند من رایگان میشه یا خیر؟؟
سوال دوم اینکه
تقریبا هزینه ماهانه خانواده ۳نفره چقد میشه؟؟؟

متقاضی
مهمان

عرض ادب و احترام
من مهندسی برق الکترونیک خوندم و به ربان انگلیسی مسلطم .۱۳ سال سابقه کار دارم.یک پسر بچه ۸ ساله دارم.اگه بخوام با این طرح وارد بشم.لطفا توضیح میدین که از کجا باید استارت کار رو بزنم و اینکه مطمن باشم که هزینه تحصیل پسرم رایگان هست؟و سوال دیگه اگه من با این طرح وارد بشم شوهرم هم میتونه با من بیاد یا بابد حتما اونم جدا اقدام که؟
سپاس از وقتی که میزارید.🙏

متقاضی
مهمان

سلام
من به همراه همسرم تصمیم به مهاجرت داریم
برای روش گفته شده ،تسلط به زبان نداریم!
میتونیم در این روش شرکت کنیم؟
شرایط و هزینه ای که شما دریافت میکنید، چگونه هست؟
این پروسه چه مدت زمان می‌بره تا گرفتن ویزا؟
هزینه اقامت و خوراک و مسکن برای هرماه چقدر هست؟
گرفتن مسکن و هماهنگی موسسه آموزشی برعهده شماست؟
هزینه تحصیل در هر رشته متفاوت هست؟
آیا کار در هنگام تحصیل می توان انجام داد؟ چطور و چه مدت و با حداقل چه دستمزدی؟
آیا من اقدام کنم، همسرم را میتوانم همراه خودم ببرم، یا حتما هردو باید اقدام کنیم؟
حدودا کل هزینه این دوره ها برای هر نفر چقدر تموم میشه؟
از اینکه وقت میزارین و اطلاعات درست در اختیار مردم قرار میدید ممنونم.

متقاضی
مهمان

امکان گرفتن بورسیه توی این برنامه هستش؟؟
گرفتن مدرک زبان فرانسوی الزامیه؟؟

متقاضی
مهمان

سلام آیا peq محدودتت سنی دارد؟ هزینه ها در مدت دو سال آموزش فقط شامل هرینه زندگی می شود یا باید هزینه آموزش هم بپردازیم؟ آموزش زبان هم شامل هزینه مشود؟ و اگر جواب اینها بلی است هزینه های مربوطه چقدر می شود؟ آیا من و همسرم باهم میتوانیم اقدام کنیم ایشان از طریق معماری و بنده از طریق آی تی؟

متقاضی
مهمان

غزاله هستم.سلام و عرض ادب.من ۲۷ساله هستم و کاردانی گرافیک دارم.همسرم هم ۲۷ساله و دیپلم معماری.میتونم برای پذیرش دانشگاه اقدام کنم و همراهم همسرم بیاد و ایشون تمام وقت و من نیمه وقت کار کنم یا خیر؟هردو آیلتس امتحان بدهیم حدود۵_۶میگیریم.سابقه کارهم من ۸سال بدون بیمه و همسرم دو سال در قسمت نفت و گاز عسلویه با بیمه و ۵سال کار گرافیک همراه من بدون بیمه داره.شرکت ثبت شده به اسم من هست.
من باید در این ۱۹رشته که گفته شده تحصیل کنم ؟میشه لطفاً راهنمایی کنید؟در خال حاضر هم ترکیه اقامت داریم و قطعا دنبال مهاجرت هستیم فقط در روشش تردید داریم.ممنون

متقاضی
مهمان

سلام من ۱۸ سالمه مدرک کامل دستیار دندان پزشکی دارم ترجمه شده هستش ایا باز هم باید در کانادا نحصیل کنم

متقاضی
مهمان

با سلام وعرض ادب خدمت جناب مهندس مومنی
بنده ۳۱ سال دارم و متاهل هستم و دو فرزند،یکی ۳سال و یکی تازه به دنیا امده،راننده پایه یکم هستم و کارت هوشمند راننده حرفه ای دارم،میخوام برای کار در کانادا اقدام کنم همراه خانواده لطفا راهنمایی میفرمایید ،لطفا کامل توضیح بدهید متشکر.

متقاضی
مهمان

سلام تودوره کار اموزی حقوقی درنظر گرفته میشه

بهروز
مهمان
بهروز

سلام خسته نباشید
من متاهل هستم و فارغ التحصیل از رسته نرم افزار سال ۹۱ و در حال حاضر مشغول به کار در حوزه طراحی وب
میخواستم ببینم میتونم از طریق این روش اقدام کنم؟

متقاضی
مهمان

سلام
من ۱۶ سالم هست و به زبان انگلیسی تسلط کامل دارم آیا می تونم اقدام کنم؟

متقاضی
مهمان

سلام .۱۸ سالمه و ترم اخرمعماری نقشه کشی مقطع کاردانی هستم.میخواستم بدونم برای تحصیل در کانادا باید دقیقا چه کاری انجام بدم.؟و چه مدارکی داشته باشم؟

Amir
مهمان
Amir

سلام روز خوش
من ۲۷ سالمه ترم آخر برق قدرت مقطع فوق لیسانس مجرد سابقه کار ندارم میخواستم بدونم از این روش میتونم استفاده کنم و اینکه تو چه رشته اونجا باید ثبت نام کنم و ایا تضمینی هست بعد از دوسال گذراندن این دوره استخدام بشم

متقاضی
مهمان

سلام خدمت شما ببخشید من اهل افغانستان هستم متاهل دارای پنج فرزند هستم زبان انگلیسی بلد نیستم آیا امکان یادگیری زبان در کانادا هست چندی هزینه میشود ممنون

متقاضی
مهمان

سلام
خسته نباشید ببخشید میخواستم بدونم چه موقع هزینه ی تحصیل باید پرداخت بشه؟و اینکه کل هزینه دوسال یکجا باید پرداخت شود؟

متقاضی
مهمان

آیا بنظرتون میشه تو سن ۳۹ سالگی و با مدرک فوق لیسانس حقوق پذیرش و ویزای تحصیلی کانادارو بگیرم؟

متقاضی
مهمان

سلام و عرض ادب خسته نباشید ببخشید من ۲۶ ساله هستم و دانشگاه رشته شیمی میخوندم که ترم ۴ اومدم بیرون از دانشگاه و ۳سال متوالی کنکور دادم تا پزشکی قبول شم ولی نشد..درواقع در حال حاضر مدرکم دیپلم هست و دارم اماده میشم برای ایلتس همسرم هم لیسانس حسابداری دارن.و کارشون ازاد هستش.من‌ با این سن و فاصله تحصیلی شرایط پذیرش دارم؟

متقاضی
مهمان

با سلام خدمت آقای مهندس مومنی،بنده ۲۸ سالمه فوق دیپلم کامپیوتر
هستم اما بخاطر علاقه زیاد رفتم دوره جوشکاری یاد گرفتم مدرک بین الملی دارم ولی زبان انگلیسی ضعیف هستم میخواستم ببینم میشه ویزای کار برای کانادا گرفت؟میشه شرایط رو بفرمائین

سیروان
مهمان
سیروان

سلام
خسته نباشید
من دانشجوی ترم ۳پرستاری و۲۲ ساله هستم وتا وقتی که طرحم رو بگذرونم تقریبا۲۸ ساله میشم و نمره آیلتسم۶:۵
اگه بخام برای کار به کانادا مهاجرت کنم بهترین روش چی هست وبهم گفتن باید اونجا دوباره به مدت دوسال مدرک زبان وکار آموزی یاد بگیرم
میشه لطفا بیشتر توضیح بدید واینکه دز مدت این دوسال میتونم یک کار غیر تخصصی برای گذران زندگی و مخارجم پیداکنم .هزینه تایید مدارک ورفتن چقدر خاهد بود .یک نفر و مجرد هستم
متشکرم

محمد
مهمان
محمد

سلام وقتتون بخیر محمد هستم
من لیسانس الکترونیک دارم و ۲۳سالمه وهدفم تحصیل خلبانی در کانادا به روش peq هستش ،میخوام بدونم که شرایط به چه صورته و هزینه تحصیلی خلبانی بطور کامل چقدره؟
باتشکر

محمد کاظمی
مهمان
محمد کاظمی

سلام مهندس مومنی بنده فوق دیپلم مدیریت کسب و کار را دارم زبان هم بلد نیستم خواهشا بنده را راهنمایی کنید برای سهولت تسریع مهاجرت کاری به کانادا