اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا (مدارک مورد نیاز و نحوه اقدام)

( ۹۶/۱۲/۱۴)

 

مدارک و مراحل اخذ ویزا

۱ -پرینت گردش حساب سه ماه اخیر به زبان انگلیسی شخص دانشجو یا یکی از والدین دانشجو برای هر سال تحصیلی پزشکی ۷۵۰۰ یوورو

(موجودی حساب  به نام خود دانشجو می باشد, اگر به نام فرد دیگر بود دو مدرک زیر نیز باید اضافه شود.)

الف. ترجمه شناسنامه فرد مورد نظر به زبان ایتالیایی به همراه مهر تایید وزارت کشور و امور خارجه

ب. اصل و ترجمه اقرار نامه ای حاوی اینکه تمامی خرج دانشجو در دوران تحصیل به عهده این جانب می باشد.

۲-مبلغ ۶۰ یورو جهت صدور ویزای دانشجو

۳- کپی رزرو بلیط رفت و برگشت(با توجه به تاریخ امتحان)

۴- کپی رزرو هتل که معمولا ده روز تا دو هفته است

۵ -بیمه مسافرتی برای مدت اقامت

۶- یک نسخه از پذیرش دانشگاه

۷- فرم پر شده درخواست ویزا و عکس

۸- پاسپورت و کپی (حداقل یکسال اعتبار داشته باشه)
۹-اصل و ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی
۱۰-سه قطعه عکس
۱۱-رزومه شخصی که ما ارسال میکنیم و باید توسط شما پر شود
۱۲-پرینت انتخاب رشته

دلایل رد شدن ویزای متقاضیان چیست ؟

  • نداشتن تسلط زبان در مرحله مصاحبه ویزا
  • ارایه نشدن مدارک تمکن مالی
  • نقص مدارک تحصیلی
  • مخدوش بودن مدارک
  • دیرکرد در تحویل مدارک
5/5 ( 2 بازدید )