هر فرد با این ویزا اجازه سفر به ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا را هم نیز داراست.
مدارک درخواست ویزای دانشجویی آلمان
۱. نیاز به رزرو وقت مصاحبه به مدت بیش از 12 ماه جلوتر، از سفارت آلمان می باشد که ما این کار را برای متقاضیان انجام می دهیم.
۲. گذاشتن معادل ریالی ۸۶۴۰ یورو وجه نقد در یکی از بانک های داخلی ایران به نام خود متقاضی و گرفتن نامه تمکن مالی به زبان انگلیسی از بانک.مدت زمان ماندن پول در حساب بانکی ملاک نمی باشد و پس از اخذ نامه تمکن از بانک متقاضی میتواند پول خود را از حساب خارج کند.
۳. آماده داشتن مدارک تحصیلی که توسط سفارت تایید شده باشد ( کلیه مدارک تحصیلی که قبلا توسط دارالترجمه رسمی به تایید دادگستری و امور خارجه رسیده باشند.)
۴. حضور به موقع در سفارت آلمان جهت انجام مصاحبه.
۵. مدرک زبان :
تذکر:اگر پذیرش متقاضی انگلیسی زبان باشد مصاحبه ممکن است به زبان انگلیسی انجام شود. ( مدرک زبان انگلیسی که سفارت لازم دارد همان مدرکی است که دانشگاه قبلا جهت صدور پذیرش خواسته است )
اگر پذیرش متقاضی آلمانی زبان باشد و به همراه آموزش دوره زبان آلمانی درآلمان باشد حداقل ارائه مدرک ب۱ زبان آلمانی جهت ارائه به سفارت لازم است.
لازم به ذکر است متقاضیان در آلمان قبل از شروع کلاسها تعیین سطح خواهند شد.
۶. نامه انگیزه
۷. زندگینامه
۸. مبلغ ۷۵ یورو
۹. سوابق کاری ( ترجیحا برای متقاضی های ارشد )( بیمه لازم نیست )
۱۰. پذیرش تحصیلی
ریجکت شدن ویزای دانشجویی آلمان
به این نکات دقت کنیم تا ویزایمان ریجکت نشود
متاسفانه طي ماههای اخير افراد زيادي با ما تماس گرفته اند كه با ويزاي آنها موافقت نشده است و عمده ي دلايل اصلي ردي ويزاي آنها اطلاعات اشتباهي بوده است كه در بعضي گروهها رد و بدل شده است .
قطعا شخصي كه هنوز تجربه ي تحصيل و زندگي در اروپا را نداشته و يا داشته ولي دستكم 500پرونده ي متفاوت را به سفارت تحويل نداده باشد نميتواند راهنماي خوبي براي شما باشد .
در گروهها هركس فقط تجربه ي شخصي خودش را در اختيار شما ميگذارد و صرفا تجربه ي شخصي يك كيس خاص نميتواند كمك جامع و كاملي براي شما باشد.
جمع آوري تجارب متفاوت بينش شما را زياد ميكند اما در نهايت در صورت اتكا به همان تجارب شما را دچار ترديد و آشفتگي خاطر جهت ارائه ي پرونده به سفارت خواهد كرد .
هر كسي در صلاحيت نوشتن نامه ي انگيزه و تنظيم سي وي براي شما نيست و ٥٠٪ ردي ويزاها بخاطر اين مطلب ميباشد و متاسفانه ديده شده از يك نامه ي انگيزه ي مشابه براي چندين پرونده ي متفاوت استفاده شده است .
خيلي متاسفيم براي كسانيكه ويزايشان به دليل مشاوره هاي پراكنده و اشتباه رد شده و حالا ١ سال و نيم مجددا بايد منتظر وقت مصاحبه ي مجدد باشند .
متقاضياني كه تصميم به انجام پروسه پذيرش و ويزاي دانشجويي آلمان را دارند ، دقت كنند كه يك پاسخ اشتباه در مصاحبه و يا اينكه ارائه يك مدرك اضافه ممكن است موجب رد شدن ويزاي شما شود .
صرفا داشتن پذيرش تحصيلي براي ويزاي شما كافي نيست . ضمن اينكه دريافت همان پذيرش تحصيلي نيز ممكن است در صورت ارائه مدارك اضافه به دانشگاه بعدا براي ويزاي شما دردسرساز باشد .
به عنوان مثال :
دانشجويي كه در ايران ترم ٣ مهندسي برق انصراف ميدهد و با پذيرش ليسانس برق ويزايش رد ميشود .
دليل رد شدن ويزايش چيست ؟
آيا نوع رشته انتخابي براي پذيرش صحيح بوده است ؟
آيا براي دريافت پذيرش دانشگاه بايد اعلام ميكرده است كه در ايران دانشجو بوده است ؟
آيا پذيرش تحصيلي با سي وي متقاضي و نامه انگيزه ي وي و سوابق پيشين تحصيلي و كاري وي تطابق داشته است ؟
آيا سابقه كاري مرتبط با رشته نياز داشته است ؟
آيا در صورت ارائه سابقه كار سفارت آلمان دچار شك و ترديد در مورد واقعي بودن سابقه كاري ميشود ؟
مثالي ديگر :
متقاضي كه ليسانس خود را ١٢ سال پيش دريافت كرده است و ويزايش رد شده است :
دليل ردي ويزاي وي چه بوده است ؟
آيا صرفا گپ تحصيلي موجب رد شدن ويزا ميشود يا اينكه اين مطلب فقط بهانه ايست براي رد كردن ويزا ؟
آيا صرفا پر كردن فضاي خالي با ارائه سوابق كاري كفايت ميكند ؟
آيا تاهل وي در پرونده تاثير گذار بوده است ؟
مثالي ديگر :
متقاضي در ايران ارشد دارد و براي پذيرش مجدد ارشد ويزايش رد شده است .
دليل ردي ويزا چه بوده است ؟
آيا هميشه لازم است مدرك ارشد ايران ارائه شود ؟
آيا ارشد ايران با ليسانس ايران اگر غير مرتبط باشد تاثير منفي خواهد گذاشت ؟
با توجه به تمام نكات و سوالاتي كه در اين زمينه طرح ميشود لذا يك مشاور باتجربه كه بيش از 500 نامه انگيزه و پرونده ي ويزا به سفارت آلمان تحويل داده است و بيش از ٩٥٪ نتيجه مثبت از درخواست ويزاها اعلام شده است ، لذا پروسه ي مهاجرت پروسه اي نيست كه فرصت كافي براي تعويض مشاور داشته باشيد و حداقل ١سال و نيم درخواست مجدد پذيرش مناسب و ويزا زمان خواهد برد .
تماس بگیرید
دفتر مرکزی:
دفتر میرداماد:
مدارک لازم برای ویزای دانشجویی آلمان,ضمانت مالی ویزای دانشجویی آلمان,پیگیری ویزای دانشجویی آلمان,چگونه ویزای تحصیلی آلمان بگیریم,سوالات مصاحبه سفارت المان برای ویزای دانشجویی,
ریجکت شدن ویزای دانشجویی آلمان,ویزای تحصیلی آلمان چقدر طول میکشه,ویزای تحصیلی آلمان بدون مدرک زبان